Όροι και Προϋποθέσεις

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Το mamastar.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου.

Το mamastar.com είναι ιδιοκτησία της DEMAMAJO LTD , η οποία εδρεύει στην Αγησιλάου 1, 2049 Στρόβολος, Λευκωσία - Κύπρος, 2049

Πριν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας σας παρακαλούμε να διαβάσετε πολύ προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος mamastar.com .

Ασφάλεια δεδομένων:

Η καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία αλλά και η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για εμάς και για το σκοπό αυτό εφαρμόζουμε εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας και διαδικασίες που εγγυώνται την ενδεδειγμένη ασφάλεια τους. Οι υπάλληλοι μας, οι οποίοι επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα δεσμεύονται για την τήρηση του απορρήτου. Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, αυτά μεταδίδονται σε κρυπτογραφημένη μορφή.

Η εταιρεία και ο ιστότοπος μας δεσμεύεται ότι δεν αποκαλύπτει, πωλεί, παραχωρεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιοδήποτε εξωτερικό οργανισμό. Αυτό θα γίνει μόνο σε περίπτωση που αν έχει μεσολαβήσει προγενέστερη έγγραφη ενημέρωση από εσάς ή εσείς έχετε εξουσιοδοτήσει το κατάστημα μας για την παροχή επιπλέον πληροφοριών ή όταν αυτό απαιτείται από το νόμο ή από δικαστική απόφαση.

Παραγγελίες

Τις παραγγελίες σας μπορείτε να τις κάνετε όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας. Παραδόσεις παραγγελιών πραγματοποιούνται όλες τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από απόδειξη τιμολογίου.

Πολιτική Τιμών

Οι τιμές των προϊόντων οι οποίες αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α), καθορίζονται από την εταιρία μας.

Πελάτη

Για τον καθορισμό και την αναγνώριση σας σαν χρήστης στο ηλεκτρονικό μας θα χρειαστούν δύο κωδικοί:

Ο Κωδικός Εισόδου ( e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας( password), οι οποίοι σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια κάθε φορά που τους χρησιμοποιείτε.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) καθώς και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail), όσο συχνά θέλετε. Εσείς είστε οι απόλυτα υπεύθυνοι για τη διατήρηση και απόκρυψη της μυστικότητας των στοιχείων σας από τρίτους, αφού είστε και οι μόνοι που έχετε πρόσβαση σε αυτά.Επιστροφές - Δικαίωμα υπαναχώρησης - Αλλαγή Προϊόντων

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνει δεκτή με την προϋποθέσεις ότι:

1.Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν εντός 15 ημερών από την παράδοσή τους, με έξοδα του πελάτη.

2.Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

3.Τα προϊόντα προς επιστροφή, πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά με το το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς (Τιμολόγιο Αγοράς).

4.Για επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται επιστροφή χρημάτων αλλά αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο της δικής σας επιλογής.

Επιστροφές - Ελαττωματικά προϊόντα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνει δεκτή με την προϋποθέσεις ότι:

1.Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν εντός 15 ημερών από την παράδοσή τους, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία DEMAMAJO LTD

2.Τα προϊόντα προς επιστροφή, πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά με το το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς (Τιμολόγιο Αγοράς).

3. Αντικατάσταση του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο εάν προσκομιστεί η συσκευασία του (έτσι ώστε να μπορεί να επιστραφεί το προϊόν στην προμηθεύτρια εταιρία) και μόνο εάν το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος.

Σε όλες τις περιπτώσεις η αντικατάσταση ή η επιστροφή πραγματοποιείται μόνο εάν έχετε επικοινωνήσει με το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.Τρόπος Επιστροφής

Η επιστροφή των εμπορευμάτων πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών με την οποία συνεργάζεται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή στην έδρα της εταιρείας εφόσον έγινε και η παραλαβή από εκεί.

Ολοκλήρωση Διαδικασίας Επιστροφής

Η δήλωση επιστροφής του προϊόντος μπορεί να αποσταλεί με τους ακόλουθους τρόπους:

1.Με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στη διεύθυνση estore@mamastars.com

2.Mε φαξ στο +357 22423824

3.Με τηλέφωνο στο +357 22423824

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει:

1.Πριν ολοκληρώσετε την διαδικασία παραγγελίας κατά την διάρκεια της περιήγησης σας στην ιστοσελίδα μπορείτε να αφαιρέσετε και να προσθέσετε στο καλάθι αγορών.

2.Αν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας και επιθυμείτε την ακύρωση της, πρέπει να γίνει σε εντός 24 ωρών από την ώρα της παραγγελίας

3.Για ακύρωση της παραγγελίας πρέπει να επικοινωνήσετε με εκπρόσωπο της εταιρείας στο τηλέφωνο +357 22423824 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) του ηλεκτρονικού καταστήματος estore@mamastars.com .

Η ακύρωση της παραγγελίας δεν μπορεί να γίνει εφικτή μέχρι την εκτέλεση της, αφού θα έχει ήδη τιμολογηθεί.

Menu