Επιστροφές - Δικαίωμα υπαναχώρησης - Αλλαγή Προϊόντων

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνει δεκτή με την προϋποθέσεις ότι:

1.Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν εντός 15 ημερών από την παράδοσή τους, με έξοδα του πελάτη.

2.Το εμπόρευμα να είναι στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

3.Τα προϊόντα προς επιστροφή, πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά με το το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς (Τιμολόγιο Αγοράς).

4.Για επιστροφές προϊόντων δεν γίνονται επιστροφή χρημάτων αλλά αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο της δικής σας επιλογής.

Επιστροφές - Ελαττωματικά προϊόντα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Η επιστροφή των προϊόντων θα γίνει δεκτή με την προϋποθέσεις ότι:

1.Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν εντός 15 ημερών από την παράδοσή τους, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία DEMAMAJO LTD

2.Τα προϊόντα προς επιστροφή, πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά με το το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς (Τιμολόγιο Αγοράς).

3. Αντικατάσταση του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο εάν προσκομιστεί η συσκευασία του (έτσι ώστε να μπορεί να επιστραφεί το προϊόν στην προμηθεύτρια εταιρία) και μόνο εάν το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος.

Σε όλες τις περιπτώσεις η αντικατάσταση ή η επιστροφή πραγματοποιείται μόνο εάν έχετε επικοινωνήσει με το Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.

Τρόπος Επιστροφής

Η επιστροφή των εμπορευμάτων πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών με την οποία συνεργάζεται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή στην έδρα της εταιρείας εφόσον έγινε και η παραλαβή από εκεί.

Ολοκλήρωση Διαδικασίας Επιστροφής


Η δήλωση επιστροφής του προϊόντος μπορεί να αποσταλεί με τους ακόλουθους τρόπους:

1.Με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στη διεύθυνση estore@mamastars.com

2.Mε φαξ στο +357 22423824

3.Με τηλέφωνο στο +357 22423824/+302102213453

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει:

1.Πριν ολοκληρώσετε την διαδικασία παραγγελίας κατά την διάρκεια της περιήγησης σας στην ιστοσελίδα μπορείτε να αφαιρέσετε και να προσθέσετε στο καλάθι αγορών.

2.Αν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας και επιθυμείτε την ακύρωση της, πρέπει να γίνει σε εντός 24 ωρών από την ώρα της παραγγελίας

3.Για ακύρωση της παραγγελίας πρέπει να επικοινωνήσετε με εκπρόσωπο της εταιρείας στο τηλέφωνο +357 22423824 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) του ηλεκτρονικού καταστήματος estore@mamastars.com .

Η ακύρωση της παραγγελίας δεν μπορεί να γίνει εφικτή μέχρι την εκτέλεση της, αφού θα έχει ήδη τιμολογηθεί.


Menu